Terrasreiniging in Oost-Vlaanderen

Als u een terrasreiniging wilt laten uitvoeren in Gent of elders in Oost-Vlaanderen, kunnen we u bij A&S Cleaning in Menen zeker en vast verder helpen. Wij werken voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen en nemen zowel grote als kleinere opdrachten aan. Dankzij onze hulp ziet uw terras er weer zo goed als nieuw uit. Als u dat wenst werken wij met een hogedrukreiniger, waardoor al het vuil verdwijnt.

Een grondige terrasreiniging laat u door ons uitvoeren

Ons schoonmaakbedrijf uit Menen is in heel West- en Oost-Vlaanderen actief om een terrasreiniging uit te voeren. Wij beschikken over de beste schoonmaaktechnieken die onze vakmensen elke dag opnieuw inzetten om een perfect resultaat te leveren. Een terrasreiniging gebeurt bij ons steeds op ecologische wijze en met een flexibele timing. Als u een dringende opdracht voor ons heeft, staan wij zo snel mogelijk paraat. Naast een terrasreiniging helpen wij u met veel plezier bij het reinigen van uw dak, zonnepanelen en nog veel meer. Bij ons kunt u ook terecht voor een industriële desinfectie. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze diensten rekenen.

Ontdek al onze schoonmaakdiensten

A&S Cleaning is een gespecialiseerde schoonmaakfirma die u kunt raadplegen voor een terrasreiniging, gevelreiniging of een andere reiniging naar keuze. Als u interesse heeft in een van onze diensten, kunt u steeds contact opnemen met ons. Vul het online contactformulier in of bel naar 056 31 51 39 en vraag meer informatie. Onze medewerkers geven u met veel plezier meer uitleg over al onze schoonmaakdiensten

Onze diensten

Is uw gevel vuil? Door het gebruik van stoom kunnen wij uw gevel er weer zo goed als nieuw laten uitzien.

Reinigen van zonnepanelen en veranda's

Voor het reinigen van uw zonnepanelen of veranda’s hebben wij de juiste vaardigheden en alle geschikte benodigdheden.

Industriële reiniging in West- en Oost-Vlaanderen

Wilt u een goeie eerste indruk achterlaten op uw industrieterrein? Wij kunnen u verder helpen.

Hogedrukreiniging is een efficiënte en effectieve methode voor het reinigen van bepaalde vlakken, waaronder voetpaden, daken, gevels, zowel houten als stenen terrassen enz.

Dakreiniging omgeving Kortrijk, Gent en Brugge

Wij garanderen uw dak mos vrij en proper te maken zonder het gebruik van chemische producten die schade toebrengen.

Eerste opkuis bij een nieuwbouw

Een grondige kuis na een renovatie of nieuwbouw is altijd nodig om een efficiënte leefruimte te creëren. Twijfel dus niet om contact op te nemen.

Wassen van ramen en rolluik

Heeft u te weinig tijd om de hand om uw ramen te kuisen, contacteer ons dan nu.

Door het kuisen van uw kantoren en werkruimtes, zorgen wij voor de ideale werkomstomstandigheden.