Gevelreiniging in West- en Oost-Vlaanderen

Voor een grondige gevelreiniging in West- of Oost-Vlaanderen moet u bij onze firma te Menen zijn. Bij A&S Cleaning zorgen we ervoor dat uw gevel diep wordt gereinigd en daardoor weer van een egale en verzorgde uitstraling geniet. Hiervoor maken we gebruik van ecologische en innovatieve schoonmaaktechnologieën en ervaren vakmensen. Voor een gevelreiniging kunt u geen betere specialist inschakelen dan ons.

Een grondige gevelreiniging met alles erop en eraan

Bij een gevelreiniging maken de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf gebruik van efficiënte en snelle methodes. Zo voeren we een stoomreiniging uit. Dit is een milieuvriendelijke en goedkope reinigingsmethode, waarbij stoom gebruikt wordt om de gevel grondig te reinigen. Doordat het water op een temperatuur van 175 tot 180 graden Celsius wordt gebracht, krijgt het een ontsmettende werking. Zo kunnen we verf, graffiti, kauwgom en andere hardnekkige vervuilingen moeiteloos verwijderen, zonder gebruik te maken van bijtende of chemische middelen. Ook diepwanden reinigen behoort tot ons takenpakket. Bij een gevelreiniging stellen we op voorhand een prijsofferte op, waarbij we mikken op een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. We komen altijd onze beloftes na en gaan daarvoor flexibel en intensief te werk. Zo geniet u snel van het beste eindresultaat!

Neem contact op met ons

Wilt u graag een gevelreiniging laten uitvoeren in West- of Oost-Vlaanderen? Vraag dan een offerte aan bij onze medewerkers. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ook een industriële reiniging van uw bedrijfsgebouw is voor ons dus een peulenschil. U neemt contact met ons op door het online contactformulier in te vullen of door te bellen naar 056 31 51 39.

Onze diensten

Is uw gevel vuil? Door het gebruik van stoom kunnen wij uw gevel er weer zo goed als nieuw laten uitzien.

Reinigen van zonnepanelen en veranda's

Voor het reinigen van uw zonnepanelen of veranda’s hebben wij de juiste vaardigheden en alle geschikte benodigdheden.

Industriële reiniging in West- en Oost-Vlaanderen

Wilt u een goeie eerste indruk achterlaten op uw industrieterrein? Wij kunnen u verder helpen.

Hogedrukreiniging is een efficiënte en effectieve methode voor het reinigen van bepaalde vlakken, waaronder voetpaden, daken, gevels, zowel houten als stenen terrassen enz.

Dakreiniging omgeving Kortrijk, Gent en Brugge

Wij garanderen uw dak mos vrij en proper te maken zonder het gebruik van chemische producten die schade toebrengen.

Eerste opkuis bij een nieuwbouw

Een grondige kuis na een renovatie of nieuwbouw is altijd nodig om een efficiënte leefruimte te creëren. Twijfel dus niet om contact op te nemen.

Wassen van ramen en rolluik

Heeft u te weinig tijd om de hand om uw ramen te kuisen, contacteer ons dan nu.

Door het kuisen van uw kantoren en werkruimtes, zorgen wij voor de ideale werkomstomstandigheden.