Diepwanden reinigen

Uw diepwanden reinigen geeft u de gelegenheid om ze in het zicht te laten staan. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over losse delen zand, keien, klei, cement of stof dat van de wanden komt. Bij A&S Cleaning te Menen weten we hoe we een reiniging zorgvuldig en efficiënt aanpakken. Door gebruik te maken van nieuwe schoonmaaktechnieken en ervaren vakmensen garanderen we altijd een uitstekend resultaat. Schakel ons daarom in om uw diepwanden grondig te reinigen.

Uw diepwanden reinigen wij snel en zorgvuldig

Wanneer we uw diepwanden reinigen kunnen we snel te werk gaan. Doordat ons schoonmaakbedrijf flexibel en intensief aan de slag gaat, leveren we op korte termijn sterke resultaten af. We maken hiervoor gebruik van een techniek genaamd stoomreinigen. Hierbij vernietigen we alle wortels, mossen en andere oneffenheden zonder bijtende of chemische producten te gebruiken. Naast diepwanden kunnen wij op deze manier vele andere constructies reinigen voor u. Zo schakelt u ons ook in om uw dak te ontmossen. Ontdek onze vele diensten en bekijk de mooie resultaten in onze galerij.

Neem contact op met ons

Bij een schoonmaak voor oplevering werken we bijzonder flexibel, waardoor we binnen een zeer korte tijdspanne een grondige reinigingsbeurt realiseren. Neem alvast een kijkje in onze galerij om een beeld te krijgen van onze uitstekende schoonmaakwerken. Heeft u interesse in de diensten van onze firma? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of via het telefoonnummer 056 31 51 39 en vraag een offerte aan.

Onze diensten

Is uw gevel vuil? Door het gebruik van stoom kunnen wij uw gevel er weer zo goed als nieuw laten uitzien.

Reinigen van zonnepanelen en veranda's

Voor het reinigen van uw zonnepanelen of veranda’s hebben wij de juiste vaardigheden en alle geschikte benodigdheden.

Industriële reiniging in West- en Oost-Vlaanderen

Wilt u een goeie eerste indruk achterlaten op uw industrieterrein? Wij kunnen u verder helpen.

Hogedrukreiniging is een efficiënte en effectieve methode voor het reinigen van bepaalde vlakken, waaronder voetpaden, daken, gevels, zowel houten als stenen terrassen enz.

Dakreiniging omgeving Kortrijk, Gent en Brugge

Wij garanderen uw dak mos vrij en proper te maken zonder het gebruik van chemische producten die schade toebrengen.

Eerste opkuis bij een nieuwbouw

Een grondige kuis na een renovatie of nieuwbouw is altijd nodig om een efficiënte leefruimte te creëren. Twijfel dus niet om contact op te nemen.

Wassen van ramen en rolluik

Heeft u te weinig tijd om de hand om uw ramen te kuisen, contacteer ons dan nu.

Door het kuisen van uw kantoren en werkruimtes, zorgen wij voor de ideale werkomstomstandigheden.