Industriële reiniging in West- en Oost-Vlaanderen

Als u een industriële reiniging wilt laten uitvoeren in uw bedrijf in West- of Oost-Vlaanderen, dan kunt u de hulp inschakelen van A&S Cleaning in Menen. Ons schoonmaakbedrijf heeft al jarenlang ervaring met de industriële schoonmaak van bedrijven in Brugge, Kortrijk en ruime omgeving. Bij ons kunt u rekenen op professionaliteit en een uitstekende service. Onze vakmensen zorgen voor een fantastisch eindresultaat waarbij uw ruimtes er weer zo goed als nieuw uitzien.

Vraag onze hulp voor een industriële reiniging

Met een industriële reiniging zorgen wij ervoor dat uw bedrijf weer helemaal kraaknet is. Wij maken gebruik van de nieuwste en meest effectieve manieren voor een uitstekend resultaat. Bij ons is er ook de optie om uw industriële toestellen te laten desinfecteren om zo de meest veilige werkomstandigheden te creëren. Een industriële schoonmaak zorgt ervoor dat de parking of fabriekshallen van uw industrieterrein helemaal proper zijn. Als professioneel schoonmaakbedrijf hanteren wij de beste technieken, waardoor wij snel en efficiënt te werk kunnen gaan.

Een ecologische industriële schoonmaak

Bij A&S Cleaning gebruiken wij steeds ecologische producten wanneer wij een industriële reiniging uitvoeren. Zelfs de hardnekkigste plekken krijgen wij weg dankzij een stoomreiniging. Daken, gevels of diepwanden: wij krijgen alles schoon. U kunt ons laten weten wanneer wij het best komen voor een industriële schoonmaak en wij passen ons flexibel aan. De industriële reiniging van uw bedrijf voeren wij steeds uit wanneer dat voor u past.

Alle soorten reinigingen

U kunt vertrouwen op A&S Cleaning voor al uw schoonmaakopdrachten. Met behulp van de beste technieken laten wij geen vuiltje achter. Wij reinigen uw volledige gebouw. Zo rekent u op ons voor de reiniging van de binnenkant van uw gebouw, maar ook voor een dakreiniging. Indien uw bedrijfsgebouw over een terras beschikt, voeren wij ook graag een terrasreiniging voor u uit.

Onze diensten

Is uw gevel vuil? Door het gebruik van stoom kunnen wij uw gevel er weer zo goed als nieuw laten uitzien.

Reinigen van zonnepanelen en veranda's

Voor het reinigen van uw zonnepanelen of veranda’s hebben wij de juiste vaardigheden en alle geschikte benodigdheden.

Industriële reiniging in West- en Oost-Vlaanderen

Wilt u een goeie eerste indruk achterlaten op uw industrieterrein? Wij kunnen u verder helpen.

Hogedrukreiniging is een efficiënte en effectieve methode voor het reinigen van bepaalde vlakken, waaronder voetpaden, daken, gevels, zowel houten als stenen terrassen enz.

Dakreiniging omgeving Kortrijk, Gent en Brugge

Wij garanderen uw dak mos vrij en proper te maken zonder het gebruik van chemische producten die schade toebrengen.

Eerste opkuis bij een nieuwbouw

Een grondige kuis na een renovatie of nieuwbouw is altijd nodig om een efficiënte leefruimte te creëren. Twijfel dus niet om contact op te nemen.

Wassen van ramen en rolluik

Heeft u te weinig tijd om de hand om uw ramen te kuisen, contacteer ons dan nu.

Door het kuisen van uw kantoren en werkruimtes, zorgen wij voor de ideale werkomstomstandigheden.