Schoonmaak voor oplevering

Een goede schoonmaak voor oplevering is belangrijk om het eindresultaat van uw project goed tot zijn recht te laten komen. Reken hiervoor op de diensten van A&S Cleaning te Menen. In zowel Oost- als West-Vlaanderen realiseren wij een diepe schoonmaak van uw renovatie of nieuwbouw voor oplevering. Daarvoor gaan wij snel, flexibel en doeltreffend te werk met ecologische technieken en echt vakmanschap.

Een grondige schoonmaak voor oplevering

Bouwwerken brengen veel vuil en afval met zich mee. Vooraleer een gebouw opgeleverd kan worden, is een grondige poetsbeurt dus noodzakelijk. Ons ervaren schoonmaakbedrijf is hiervoor de ideale partij. Wij gaan steeds erg grondig te werk en gebruiken hierbij efficiënte en milieuvriendelijke technieken en producten. Bij een schoonmaak voor de oplevering van uw gebouw stellen we de prijsofferte op voorhand op, zodat u meteen een goed zicht heeft op de kosten. Hierbij garanderen we u het gewenste eindresultaat en werken we door tot dit bereikt is. U mag rekenen op een grondige opkuis van uw renovatie of nieuwbouw! Bij uw schoonmaak voor oplevering kunnen wij ook de buitenkant van uw gebouw onder handen nemen. Zo schakelt u ons in voor een grondige gevelreiniging. Of heeft uw dak een poetsbeurt nodig? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want een dakreiniging is een van onze specialisaties.

Neem contact op met ons

Bij een schoonmaak voor oplevering werken we bijzonder flexibel, waardoor we binnen een zeer korte tijdspanne een grondige reinigingsbeurt realiseren. Neem alvast een kijkje in onze galerij om een beeld te krijgen van onze uitstekende schoonmaakwerken. Heeft u interesse in de diensten van onze firma? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of via het telefoonnummer 056 31 51 39 en vraag een offerte aan.

Onze diensten

Is uw gevel vuil? Door het gebruik van stoom kunnen wij uw gevel er weer zo goed als nieuw laten uitzien.

Reinigen van zonnepanelen en veranda's

Voor het reinigen van uw zonnepanelen of veranda’s hebben wij de juiste vaardigheden en alle geschikte benodigdheden.

Industriële reiniging in West- en Oost-Vlaanderen

Wilt u een goeie eerste indruk achterlaten op uw industrieterrein? Wij kunnen u verder helpen.

Hogedrukreiniging is een efficiënte en effectieve methode voor het reinigen van bepaalde vlakken, waaronder voetpaden, daken, gevels, zowel houten als stenen terrassen enz.

Dakreiniging omgeving Kortrijk, Gent en Brugge

Wij garanderen uw dak mos vrij en proper te maken zonder het gebruik van chemische producten die schade toebrengen.

Eerste opkuis bij een nieuwbouw

Een grondige kuis na een renovatie of nieuwbouw is altijd nodig om een efficiënte leefruimte te creëren. Twijfel dus niet om contact op te nemen.

Wassen van ramen en rolluik

Heeft u te weinig tijd om de hand om uw ramen te kuisen, contacteer ons dan nu.

Door het kuisen van uw kantoren en werkruimtes, zorgen wij voor de ideale werkomstomstandigheden.