Dak ontmossen in regio Kortrijk

Wilt u uw dak laten ontmossen door specialisten en woont u in regio Kortrijk, of elders in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? A&S Cleaning uit Menen staat voor u klaar. Onze experts zorgen ervoor dat uw dak in korte tijd volledig mosvrij is, en dit zonder schadelijke producten te gebruiken. Bovendien rekent u op een bijzonder klantvriendelijke service. Ontdek hier alles over onze diensten!

Uw dak laten ontmossen op milieuvriendelijke wijze

Er zijn vele voordelen verbonden aan het ontmossen van uw dak. Niet alleen zorgt het ervoor dat uw dak terug een propere en nette uitstraling krijgt, het vermindert ook de kans op lekkages of vorstschade. Uw dak helemaal zelf ontmossen is echter geen eenvoudige klus. Daarom is het een goed idee om hiervoor een expert, zoals ons schoonmaakbedrijf, in te schakelen. Onze ervaren schoonmakers houden zich al jarenlang bezig met het grondig reinigen van daken. Vaak wordt mos van daken verwijderd met behulp van reinigingsmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu en het dak zelf. Wij kiezen er echter bewust voor om enkel ecologische technieken te gebruiken bij onze reinigingswerken. Om uw dak mosvrij te maken, voeren wij een stoomreiniging of hogedrukreiniging uit. Hierbij wordt er enkel gebruik gemaakt van water, dat dankzij de hoge temperatuur en/of de hoge druk een ontsmettende werking krijgt. Op deze manier is uw dak in korte tijd weer volledig proper.

Kies voor duurzaamheid, kwaliteit en flexibiliteit

Onze schoonmaakspecialisten staan voor u klaar met een ruim aanbod aan diensten. Ongeacht of u uw dak wilt laten ontmossen of uw diepwanden wilt laten reinigen, wij zorgen ervoor dat dit snel en grondig gebeurt, op een moment dat voor u past. Neem snel contact met ons op en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte op, zodat u weet waar u zich aan kunt verwachten.

Onze diensten

Is uw gevel vuil? Door het gebruik van stoom kunnen wij uw gevel er weer zo goed als nieuw laten uitzien.

Reinigen van zonnepanelen en veranda's

Voor het reinigen van uw zonnepanelen of veranda’s hebben wij de juiste vaardigheden en alle geschikte benodigdheden.

Industriële reiniging in West- en Oost-Vlaanderen

Wilt u een goeie eerste indruk achterlaten op uw industrieterrein? Wij kunnen u verder helpen.

Hogedrukreiniging is een efficiënte en effectieve methode voor het reinigen van bepaalde vlakken, waaronder voetpaden, daken, gevels, zowel houten als stenen terrassen enz.

Dakreiniging omgeving Kortrijk, Gent en Brugge

Wij garanderen uw dak mos vrij en proper te maken zonder het gebruik van chemische producten die schade toebrengen.

Eerste opkuis bij een nieuwbouw

Een grondige kuis na een renovatie of nieuwbouw is altijd nodig om een efficiënte leefruimte te creëren. Twijfel dus niet om contact op te nemen.

Wassen van ramen en rolluik

Heeft u te weinig tijd om de hand om uw ramen te kuisen, contacteer ons dan nu.

Door het kuisen van uw kantoren en werkruimtes, zorgen wij voor de ideale werkomstomstandigheden.