Dakreiniging in omeving van Kortrijk, Gent en Brugge

Voor een uitvoerige dakreiniging in de omgeving van Gent, Kortrijk of Brugge moet u bij ons bedrijf te Menen zijn. Wij beschikken over de nieuwste schoonmaaktechnieken en zorgen ervoor dat uw dak snel weer helemaal schoon is. We gaan steeds zo ecologisch mogelijk te werk. Bij het reinigen van uw dak zorgen we ervoor dat u uiteindelijk van het beste resultaat geniet. Twijfel daarom niet om ons bedrijf in te schakelen voor uw dakreiniging in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen.

Een dakreiniging in regio Kortrijk, Gent of Brugge door een ervaren specialist

Uw dak regelmatig laten reinigen is zeer belangrijk. Een dakreiniging zorgt er niet alleen voor dat uw dak er terug als nieuw uitziet, maar het helpt u ook om vorstschade en lekkages te voorkomen. Bovendien vermindert het mos en algen. U laat uw dak wel best reinigen door een ervaren schoonmaakbedrijf, zodat u zeker bent dat uw dak naderhand volkomen proper is. Onze schoonmaakexperts zijn hier een uitstekende keuze voor. Wanneer we aan het werk gaan met het reinigen van uw dak, kunt u rekenen op een grondige aanpak en een flexibele service. Wilt u uw dak laten reinigen in het kader van een schoonmaak voor de oplevering van een gebouw? Dan kunnen wij bijzonder snel aan de slag gaan en zorgen we ervoor dat we binnen de gewenste termijn de dakreiniging voltrekken. Door deze betrokken dienstverlening weten we al jaren vele klanten tevreden te maken en te houden.

Hoe gaan we te werk bij het reinigen van uw dak?

Vooraleer we uw dak reinigen, maken we allereerst een prijsofferte op, zodat u meteen zicht heeft op de kosten. We garanderen bij het opstellen van de offerte het gewenste eindresultaat. Bij de dakreiniging zelf werken we met stoom. Een stoomreiniging is een milieuvriendelijke, duurzame en zeer efficiënte methode om uw dak grondig te reinigen. Dankzij deze innovatieve techniek slagen wij erin om uw dak volledig te ontmossen en volledig proper te krijgen, zonder schade te berokkenen aan uw dak of het milieu. Zo realiseren wij keer op keer het optimale resultaat.

Onze diensten

Gevelreiniging en schoonmaak voor oplevering

Is uw gevel vuil? Door het gebruik van stoom kunnen wij uw gevel er weer zo goed als nieuw laten uitzien.

Reinig en van zonnepanelen en veranda's

Voor het reinigen van uw zonnepanelen of veranda’s hebben wij de juiste vaardigheden en alle geschikte benodigdheden.

Wilt u een goeie eerste indruk achterlaten op uw industrieterrein? Wij kunnen u verder helpen.

Hogedrukreinigen

Hogedrukreiniging is een efficiënte en effectieve methode voor het reinigen van bepaalde vlakken, waaronder voetpaden, daken, gevels, zowel houten als stenen terrassen enz.

Dakreiniging omgeving Kortrijk, Gent en Brugge

Wij garanderen uw dak mos vrij en proper te maken zonder het gebruik van chemische producten die schade toebrengen.

Eerste opkuis bij een nieuwbouw

Een grondige kuis na een renovatie of nieuwbouw is altijd nodig om een efficiënte leefruimte te creëren. Twijfel dus niet om contact op te nemen.

Wassen van ramen en rolluik

Heeft u te weinig tijd om de hand om uw ramen te kuisen, contacteer ons dan nu.

Onderhoud van burelen

Door het kuisen van uw kantoren en werkruimtes, zorgen wij voor de ideale werkomstomstandigheden.