Kantooruren:
maandag t.e.m. vrijdag
08:00 - 12:00, 13:00 - 18:00

Schoonmaak voor oplevering

Schoonmaak voor oplevering
Vrijblijvende prijsofferte
Flexibele dienstverlening
Ecologische werkwijze

Een goede schoonmaak voor oplevering is belangrijk om het eindresultaat van uw project goed tot zijn recht te laten komen. Reken hiervoor op de diensten van A&S Cleaning te Menen. In zowel Oost- als West-Vlaanderen realiseren wij een diepe schoonmaak van uw renovatie of nieuwbouw voor oplevering. Daarvoor gaan wij snel, flexibel en doeltreffend te werk met ecologische technieken en echt vakmanschap.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Neem direct contact met ons op.

 

Een grondige schoonmaak voor oplevering

Bouwwerken brengen veel vuil en afval met zich mee. Vooraleer een gebouw opgeleverd kan worden, is een grondige poetsbeurt dus noodzakelijk. Ons ervaren schoonmaakbedrijf is hiervoor de ideale partij. Wij gaan steeds erg grondig te werk en gebruiken hierbij efficiënte en milieuvriendelijke technieken en producten. Bij een schoonmaak voor de oplevering van uw gebouw stellen we de prijsofferte op voorhand op, zodat u meteen een goed zicht heeft op de kosten. Hierbij garanderen we u het gewenste eindresultaat en werken we door tot dit bereikt is. U mag rekenen op een grondige opkuis van uw renovatie of nieuwbouw! Bij uw schoonmaak voor oplevering kunnen wij ook de buitenkant van uw gebouw onder handen nemen. Zo schakelt u ons in voor een grondige gevelreiniging. Of heeft uw dak een poetsbeurt nodig? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want een dakreiniging is een van onze specialisaties.

Neem contact op met ons

Bij een schoonmaak voor oplevering werken we bijzonder flexibel, waardoor we binnen een zeer korte tijdspanne een grondige reinigingsbeurt realiseren. Neem alvast een kijkje in onze galerij om een beeld te krijgen van onze uitstekende schoonmaakwerken. Heeft u interesse in de diensten van onze firma? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of via het telefoonnummer 056 31 51 39 en vraag een offerte aan.