Kantooruren:
maandag t.e.m. vrijdag
08:00 - 12:00, 13:00 - 18:00

De eerste opkuis bij een nieuwbouw

De eerste opkuis bij een nieuwbouw
Vrijblijvende prijsofferte
Flexibele dienstverlening
Ecologische werkwijze

De eerste opkuis bij een nieuwbouw of na een renovatie is belangrijk om meteen een hoge hygiënische standaard te zetten voor uw gebouw. Wanneer men de opkuis grondig uitvoert, zult u minder kans hebben op problemen op lange termijn. Bij A&S Cleaning te Menen beschikken we over de middelen en vakmensen om alles goed uit te voeren. De eerste opkuis bij uw nieuwbouw of na een renovatie is in voortreffelijke handen bij ons bedrijf!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Neem direct contact met ons op.

 

Wat houdt de eerste opkuis bij een nieuwbouw of na een renovatie in?

Bij een nieuwbouw of na een renovatie wordt uw woning doorgaans “bezemschoon” of “veegschoon” opgeleverd. Dit betekent dat uw woning wel is opgeveegd, maar nog niet grondig gepoetst is. Zo’n grondige kuisbeurt is uiteraard nodig vooraleer u in uw woning kunt intrekken. Het is mogelijk om de eerste opkuis van uw nieuwbouw of na de renovatie zelf uit te voeren, maar dit is een erg intensieve en tijdrovende karwei. Veel handiger is het om dit door een professioneel schoonmaakbedrijf te laten uitvoeren, zoals onze firma. Wij bieden u de volgende diensten aan als hulp bij de opkuis van uw nieuwbouw of woning na renovatie:

 • Reinigen van alle vloeren en plinten
 • Cementsleur verwijderen
 • Ontstoffen van alle verticale en horizontale oppervlaktes
 • Reinigen van alle beglazing en omlijstingen
 • Stofzuigen van alle raamgeleiders van schuiframen en onderregel van draairamen
 • Stofwissen en licht vochtig reinigen van alle radiatoren, verlichtingstoestellen en stopcontacten
 • Stofwissen en nat reinigen van de binnen- en buitenzijde van alle meubelen
 • Reinigen van alle wanden en plafonds + sanitaire toestellen
 • Reinigen van alle (glazen) deuren
 • Reinigen van betontrappen van de gelijkvloers tot en met het bovenste plateau
 • Verwijderen van etiketten en beschermfolies op glas en profiel
 • Reinigen van binnenzijde van het buitenschrijnwerk, de vensterbanken en omlijstingen

Naast de binnenzijde van uw huis, kunnen wij ook de buitenkant van uw woning een grondige poetsbeurt geven. Zo schakelt u ons in voor een professionele gevelreiniging. Ook de reiniging van uw terras nemen wij graag op ons. Wij proberen de eerste opkuis bij uw nieuwbouw of na een renovatie op een soepele manier te laten verlopen, zowel voor u als voor ons. Door onze gemotiveerde werknemers en het toepassen van de meest recente ecologische schoonmaaktechnologieën, realiseren wij altijd een fantastisch resultaat.

Neem contact met ons op voor een offerte

Wanneer we een eerste opkuis uitvoeren bij een nieuwbouw of na een renovatie, dan stellen we op voorhand altijd een transparante prijsofferte op. We beschikken eveneens over de mogelijkheid om een dakreiniging uit te voeren. Heeft u interesse in onze diensten? Dan neemt u het best contact met ons op via het online contactformulier of door te bellen naar 056 31 51 39. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.