Kantooruren:
maandag t.e.m. vrijdag
08:00 - 12:00, 13:00 - 18:00

Dakreiniging in de omgeving van Kortrijk, Gent en Brugge

Dakreiniging in de omgeving van Kortrijk, Gent en Brugge
Vrijblijvende prijsofferte
Flexibele dienstverlening
Ecologische werkwijze

Voor een uitvoerige dakreiniging in de omgeving van Gent, Kortrijk of Brugge moet u bij ons bedrijf te Menen zijn. Wij beschikken over de nieuwste schoonmaaktechnieken en zorgen ervoor dat uw dak snel weer helemaal schoon is. We gaan steeds zo ecologisch mogelijk te werk. Bij het reinigen van uw dak zorgen we ervoor dat u uiteindelijk van het beste resultaat geniet. Twijfel daarom niet om ons bedrijf in te schakelen voor uw dakreiniging in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Neem direct contact met ons op.

 

Onze diensten

Een dakreiniging in regio Kortrijk, Gent of Brugge door een ervaren specialist

Uw dak regelmatig laten reinigen is zeer belangrijk. Een dakreiniging zorgt er niet alleen voor dat uw dak er terug als nieuw uitziet, maar het helpt u ook om vorstschade en lekkages te voorkomen. Bovendien vermindert het mos en algen. U laat uw dak wel best reinigen door een ervaren schoonmaakbedrijf, zodat u zeker bent dat uw dak naderhand volkomen proper is. Onze schoonmaakexperts zijn hier een uitstekende keuze voor. Wanneer we aan het werk gaan met het reinigen van uw dak, kunt u rekenen op een grondige aanpak en een flexibele service. Wilt u uw dak laten reinigen in het kader van een schoonmaak voor de oplevering van een gebouw? Dan kunnen wij bijzonder snel aan de slag gaan en zorgen we ervoor dat we binnen de gewenste termijn de dakreiniging voltrekken. Door deze betrokken dienstverlening weten we al jaren vele klanten tevreden te maken en te houden.

Hoe gaan we te werk bij het reinigen van uw dak?

Vooraleer we uw dak reinigen, maken we allereerst een prijsofferte op, zodat u meteen zicht heeft op de kosten. We garanderen bij het opstellen van de offerte het gewenste eindresultaat. Bij de dakreiniging zelf werken we met stoom. Een stoomreiniging is een milieuvriendelijke, duurzame en zeer efficiënte methode om uw dak grondig te reinigen. Dankzij deze innovatieve techniek slagen wij erin om uw dak volledig te ontmossen en volledig proper te krijgen, zonder schade te berokkenen aan uw dak of het milieu. Zo realiseren wij keer op keer het optimale resultaat.

Vraag meer informatie

Wilt u ons graag inschakelen voor een dakreiniging van uw woning of bedrijfsgebouw in Oost- of West-Vlaanderen? Dan kunt u altijd bij ons terecht om een vrijblijvende prijsofferte op te laten stellen. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen of ons te bellen op het nummer 056 31 51 39. Wij geven u dan alle nodige informatie over het reinigen van uw dak.