Kantooruren:
maandag t.e.m. vrijdag
08:00 - 12:00, 13:00 - 18:00

Een industriële desinfectie in West- of Oost-Vlaanderen

Home » Een industriële desinfectie in West- of Oost-Vlaanderen
 
Vrijblijvende prijsofferte
Flexibele dienstverlening
Ecologische werkwijze

Wilt u een industriële desinfectie laten uitvoeren in uw bedrijf in Kortrijk of elders in West- of Oost-Vlaanderen? Dan kunt u terecht bij A&S Cleaning in Menen. Als schoonmaakbedrijf helpen wij bedrijven in steden zoals Gent of Brugge graag om hun parking, industriehal of fabriekshallen volledig te desinfecteren. Met onze hulp zien uw magazijnen en machineruimtes er opnieuw stralend uit.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op!

 

Een industriële desinfectie met een perfect resultaat

Als u kiest voor een industriële desinfectie en industriële schoonmaak, dan verzekeren wij u bij A&S Cleaning een mooi resultaat. Onze ervaren vakmensen werken met de beste technieken. Bij ons komen er geen bijtende producten aan te pas, aangezien wij steeds een ecologische werkwijze hanteren. Wij werken daarnaast heel flexibel. Onze medewerkers komen met veel plezier langs wanneer dat voor u past. Als specialist in het desinfecteren van bedrijven zorgen wij ervoor dat wij aan al uw verwachtingen voldoen.

Het reinigen en desinfecteren van bedrijven kent voor ons geen geheimen meer

Om een goede industriële desinfectie uit te voeren, zorgen wij ervoor dat wij goed op de hoogte zijn van alle opdrachten die in uw bedrijf uitgevoerd moeten worden. Wilt u enkel het dak laten reinigen? Of heeft u ook interesse in een grondige gevelreiniging? In een eerste gesprek luisteren wij naar uw wensen en leggen wij vast wat er moet gebeuren. Op die manier maken wij op voorhand steeds een correcte prijsofferte op voor het desinfecteren van bedrijven. Bij ons schoonmaakbedrijf weet u dus steeds waar u aan toe bent.

Laat het schoonmaken aan ons over

Kunnen wij u helpen bij een industriële desinfectie van uw industriehallen? U kunt nu eenvoudig contact opnemen met ons door te bellen naar 056 31 51 39 of door het online contactformulier in te vullen. Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over onze werkwijze bij het desinfecteren van bedrijven. Bekijk ook alvast onze realisaties.